وبلاگ

راهنمای کامل خرید اینترنتی لباس

Rate this post

 

از زمانی که اینترنت وارد زندگی‌‌ ما شده در بخش‌های مختلفی به کار گرفته شده‌است، اما یکی از گسترده‌ترین کاربردهای آن در زمینه‌ی خرید اینترنتی لباس و پوشاک بوده که باعث شده‌است تا امروز شما بتوانید در عرض چند ثانیه و با انجام چند کلیک ساده کمد لباس‌های خود را با جدیدترین لباس‌های آمده به بازار پر کنید. با وجود این سطح از گسترش فناوری و استقبال گسترده‌ی عمومی از نحوه‌ی خرید اینترنتی لباس و پوشاک، پیش‌بینی می‌شود در آینده‌ی نه‌چندان دور شیوه‌های جدید خرید با استفاده از اینترنت، به‌طور کلی جایگزین شیوه‌های قدیمی شوند و با اصلاح برخی ایرادات خرید اینترنتی، کمتر کسی از نسل‌های آینده پیدا شود که به خرید حضوری بپردازد. اگرچه دیر یا زود اغلب افراد به انجام خریدهای اینترنتی روی خواهند آورد اما شاید برخی در ابتدا نگرانی‌هایی برای انجام این کار داشته باشند از جمله اینکه هنگام خرید اینترنتی لباس، از‌آنجا‌که امکان پوشیدن و امتحان کردن آن وجود ندارد ممکن است لباسی با سایز نامناسب انتخاب شود یا لباسی که مشتری تحویل می‌گیرد با آنچه که در عکس‌ها دیده بود تفاوت داشته‌باشد. اما امروزه وب‌سایت‌‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و حرفه‌ای با ارائه‌ی روش‌هایی سنجیده موفق شده‌اند به بهترین شکل ممکن خریداران را در انتخاب لباس مناسب راهنمایی کنند تا مشکلات احتمالی همچون دردسرهای بازگرداندن لباس توسط خریدار، پس دادن هزینه‌ی خرید و اختلافات ناشی از آن که در خریدهای حضوری هم وجود داشت از میان برداشته‌شود و ضمن رضایت خریداران، فروشگاه‌های اینترنتی نیز اعتبار خود را از دست ندهند. در این مطلب راهکارهایی به شما آموزش داده می‌شود تا بدانید که چگونه بدون اینکه از خرید خود پشیمان شوید لباسی را به‌صورت اینترنتی خریداری کنید و خیالتان آسوده باشد که آنچه به دستتان می‌رسد کاملا منطبق بر انتظارات شما خواهدبود.

نحوه‌ی انتخاب لباس مناسب در خریدهای اینترنتی

  1. قبل از هر چیز لازم است اندازه‌های خود را بدانید. برای این کار می‌توانید از لباس‌های که در حال حاضر دارید و می‌دانید که کاملا برای شما مناسب هستند، کمک بگیرید. فروشگاه‌های اینترنتی معتبر با ارائه‌ی اندازه‌ی بخش‌های مختلف لباس و یا جدول سایزبندی این امکان را به شما می‌دهند تا اندازه‌های خود را با اندازه‌ی لباس جدیدی که مد نظر دارید مقایسه نمایید و در صورت تطابق و اطمینان از اینکه برای شما مناسب است، آن را سفارش دهید.

  1. دقت کنید که برندهای مختلف سایزبندی‌های متفاوتی دارند. برای مثال برش لباس‌های کره‌ای با لباس‌های ترک متفاوت است و این قضیه از یک برند تولیدی پوشاک تا برندی دیگر نیز تغییر می‌کند. ممکن است از بین لباس‌های یک برند تولیدی پوشاک سایز XL آن برای شما مناسب باشد و از برندی دیگر سایز L آن. پس خوب است برندهایی را برای خرید انتخاب کنید که با سایزبندی آن آشنایی دارید یا قبلا از آن‌ها خرید کرده‌اید.
  2. تغییرات بدن خود را در نظر بگیرید. برای مثال اگر در تابستان با تغییر شیوه‌ی زندگی روزمره‌ی‌تان دچار کاهش یا افزایش وزن می‌شوید هنگام خرید لباس‌‌های تابستانی این نکته را در نظر بگیرید و صرفا از روی اندازه‌ی فعلی خود در زمستان، خرید نکنید.
  3. مراقب باشید تخفیف‌ها، حراج‌ها و فروش‌های ویژه ذهن شما را منحرف نکنند. صرف اینکه یک لباس تخفیف خوبی خورده‌باشد دلیل نمی‌شود که آن را برای خرید انتخاب کنید در‌حالی‌که در واقع آن لباس برای شما مناسب نیست. پس هنگام خرید اینترنتی واقع‌بین باشید.
  4. از تجربه‌ی پوشیدن لباس‌ها در لباس‌فروشی‌ها استفاده کنید. بسیاری از اوقات می‌توانید لباس‌هایی را که قبلا در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها پوشیده و امتحان کرده‌اید با قیمت مناسب‌تر در فروشگاه‌های اینترنتی بیابید و خریداری کنید؛ پس این نکته را هم در نظر بگیرید.
  5. درباره‌ی جنس لباس اطلاعات دقیق کسب کنید. معمولا جنس لباس‌ها در فروشگاه‌های اینترنتی در مشخصات لباس قید می‌شود. اگر از جنسی نام برده‌شد که آن را از قبل نمی‌شناسید کافی است آن کلمه را در اینترنت جستجو کنید تا تمام مزایا، معایب و کاربردهای آن جنس به‌خصوص برای شما مشخص شود و دقیقا بدانید که جنس لباس انتخابی شما با انتظاری که از آن دارید یا کاربردی که برایش در نظر گرفته‌اید تناسب دارد یا خیر.

  1. هنگام مشاهده‌ی عکس‌های لباس واقع‌بین باشید و ویژگی‌های بدن خود را در نظر بگیرید. شاید لباسی وقتی به یک مانکن یا مدل لباس پوشانده می‌شود بسیار خوب جلوه کند اما اگر بدن شما از آن تناسب برخوردار نباشد و شما همان لباس را بپوشید دیگر به آن زیبایی دیده نشود. پس وقتی به بدن خود در آینه نگاه می‌کنید، در مورد آنچه می‌بینید با خود صادق باشید و بدانید هر نوع لباس برای فرم خاصی از اندام‌ها طراحی شده‌است. برای مثال اگر شما شانه‌های پهنی داشته‌باشید پوشیدن لباس‌هایی با یقه‌های باز این ویژگی بدن شما را پر‌رنگ‌تر جلوه می‌دهد و برعکس، شما باید لباس‌هایی را برای خود انتخاب کنید که این ویژگی بدن شما را پوشش دهد یا اگر اضافه وزن دارید و می‌خواهید لاغرتر به نظر برسید باید از پوشیدن لباس‌هایی با دامن کوتاه و پف‌دار یا لباس‌هایی با راه‌راه‌های افقی پرهیز نمایید. به ویژگی‌های خاص بدن خود دقت کنید و لباس‌هایی را انتخاب نمایید که مطمئن هستید در قالب بدن شما هم تناسب خواهندداشت.

لباس متناسب لباسی است که راحت باشد و مانع حرکات شما نشود در‌حالی‌که خیلی گشاد یا شلخته نیز به نظر نرسد. ضمنا اگر قصد لاغر شدن دارید، لباس‌هایی را خریداری نکنید که تصور می‌کنید چند ماه دیگر برایتان اندازه می‌شود. در عوض، خریدهای عمده را تا بعد از مشاهده‌ی هرگونه تغییر عمده در اندام‌های خود به تعویق بیاندازید.

 

 

  1. به یاد داشته‌باشید که خرید یک لباس گران‌‌قیمت به معنی ضرر نیست و حتی گاهی خود نوعی پس‌انداز است. برخی از افراد ثروتمند اعتقادی دارند که می‌گوید “هنوز آنقدر پولدار نشده‌ام که لباس ارزان بخرم.” این اعتقاد از آنجا می‌آید که گاهی شما یک لباس نسبتا گران‌قیمت می‌خرید ولی کیفیت و دوام لباس زیاد است، مثلا کاپشنی می‌خرید که تا چند سال می‌توانید از آن استفاده کنید، اما اگر به جای آن، لباسی ارزان‌تر بخرید که کیفیت و دوام ندارد، مثلا کاپشنی بخرید که بیش از یک زمستان برایتان استفاده نداشته‌باشد مجبور خواهیدشد چندین کاپشن در طول آن چند سال بخرید که اگر هزینه‌های مجموع آن‌ها را حساب کنید از خرید یک کاپشن با کیفیت خیلی بیشتر می‌شود. اگرچه همیشه قیمت بیشتر به معنای کیفیت بالاتر نیست اما لباس‌های باکیفیت معمولا گران‌تر از لباس‌های بی‌کیفیت هستند.

 

نحوه‌ی انتخاب لباس با رنگ مناسب

برای ایجاد تناسب بین رنگ‌های یک دست از لباس خود می‌توانید از رنگ‌های مکمل استفاده نمایید. اگر اندکی با چرخه‌ی رنگ‌ها آشنایی داشته‌باشید می‌دانید که رنگ‌های مکمل رنگ‌هایی هستند که در چرخه‌ی رنگ‌ها در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند، یعنی بنفش با زرد، آبی با نارنجی و قرمز با سبز. سعی کنید در کنار این رنگ‌ها از رنگ‌های خنثی هم استفاده نمایید همچون کرم، خاکستری، قهوه‌ای، سرمه‌ای یا مشکی. رنگ‌های خنثی پایه و اساس اکثر ست‌های لباس‌ را تشکیل می‌دهند اما اغلب به تنهایی در کنار هم خوب به نظر نمی‌رسند.

 

توصیه می‌شود اقلام همه‌کاره مانند دامن، شلوار، کمربند و کت را که می‌توان در چند ست لباس از آن‌ها استفاده نمود با رنگ‌های خنثی انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که پیش از هر چیز باید لباسی بپوشید که رنگ‌های آن حس خوبی به شما می‌دهد پس اگر لباسی رنگ مورد علاقه‌ی شما را دارد اما آن رنگ چندان با رنگ پوست شما مطابقت ندارد هنوز هم برای شما گزینه‌ی مناسبی است.

هرگز چیزی نخرید که نمی‌دانید در کنار کدام لباس‌های دیگر قرار است از آن استفاده کنید. اگر یک تکه لباس داشته‌باشید که با هیچ‌کدام از لباس‌‌های دیگرتان جور در‌نمی‌آید، فقط در گوشه‌ی کمدتان خاک خواهد‌خورد. پس به لباس‌های فعلی خود نگاه کنید و لباسی بخرید که می‌دانید با کدام‌یک از لباس‌های دیگرتان تناسب خواهدداشت یا در غیر این‌صورت هنگام خرید یک قلم جنس یک ست کامل برایش بسازید.

 

جمع‌بندی

حال که با نحوه‌ی خرید اینترنتی لباس آشنا شدید، با رعایت نکاتی که در این مطلب به شما آموزش داده شد قادر هستید با امکانی که اینترنت و فروشگاه‌های اینترنتی لباس و پوشاک به شما می‌دهند به راحتی چند کلیک ساده، بهترین لباس‌های موجود در بازار را با قیمت‌های مناسب از فروشگاه‌های اینترنتی لباس همچون ماییلدا خریداری نمایید و خاطرتان آسوده باشد که از خرید خود پشیمان نمی‌شوید.

دیدگاهی در مورد “راهنمای کامل خرید اینترنتی لباس

  1. سعید صفوی گفت:

    سلام کامل و جامع

  2. سعید صفوی گفت:

    سلام کامل و جامع و قابلیت لباسها در حد قیمتش خوبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *